Services

SERVICES

Omdat wij een full-service autobedrijf zijn

 

Vervangend vervoer

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Bij ons kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van vervangend vervoer of haal- en brengservice. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!

Tijdens het maken van een werkplaatsafspraak heeft u de volgende mogelijkheden:

  1. U maakt gebruik van ons vervangend vervoer of een leenfiets. 
  2. Haal- en brengservice: laat uw auto door één van onze medewerkers ophalen op de plek van uw keuze (woonhuis of werk) en daar ook weer netjes afleveren.
  3. U wilt op de reparatie wachten
private-lease.jpg
service-6.jpg

 

Aankoopbegeleiding

Bent u op zoek naar een andere (gebruikte) auto? En heeft u tussen ons overzicht van occasions (of op welke andere plek dan ook) nog niet gevonden wat u zoekt? Wij zoeken voor u de voor u geschikte auto! 

Als u een (tweedehands) auto koopt, dan wilt u natuurlijk zeker weten dat u een goede auto aanschaft. Daarom bieden wij u de aankoopkeuring aan. 

 

 

Financiering

Veel mensen geven er bij de aanschaf van een auto de voorkeur aan de aankoop (deels) te financieren. 

U kunt bij Autoservice Van Batum ook de financiering voor uw auto regelen als u besluit bij ons een auto te kopen.

 

service-5.jpg
lease.jpg

 

Private Lease

Een gloednieuwe auto rijden zonder onverwachte kosten en je hoeft alleen de brandstof en verkeersovertredingen te betalen. Je hoeft je niet druk te maken over het inruilen of verkopen van jouw auto. Mocht je pech krijgen, dan kun je rekenen op pechhulp. 

 

 

Autoverzekering

Als u een (nieuwe) auto koopt, is het belangrijk dat u uw auto vanaf de dag dat de auto in uw bezit komt goed verzekert. Dat bent u zelfs verplicht. U kunt zo’n verzekering natuurlijk zelf online afsluiten. Maar wist u dat u bij Autoservice Van Batum ook prima terecht kunt voor het afsluiten van een autoverzekering?

 

service-3.jpg
James Rijhulp

 

Pechhulp

Er kan altijd iets met een auto gebeuren waardoor je niet meer verder kan rijden. Voor al die gevallen is er JAMES Rijgarantie, voor dag en nacht direct hulp bij autopech. De Rijgarantie kun je gemakkelijk afsluiten bij Autoservice Van Batum.