BEDRIJFSWAGENINRICHTING

Volledige ontzorging! 

James Autoservice Van Batum is uw adres voor de inrichting van uw bedrijfswagen. Waarom? We hebben kant-en-klare modules voor de snelle beslissers die rechttoe-rechtaan prima vinden. Maar u kunt ook bij ons terecht voor een inrichting op maat. En niet te vergeten: handige accessoires.  Aan u de keuze!

Het grote voordeel is dat onze systemen modulair zijn. U kunt dus zelf de ideale inrichting samenstellen met precies de schappen, lades en ruimtes die u nodig heeft. En het mooie is: deze kunt u door James Autoservice Van Batum vakkundig laten monteren! En om het nog interessanter te maken: onze producten zijn uit voorraad leverbaar. Uiteraard kunnen wij uw bedrijfswagen ook voorzien van betimmering, houten vloeren en wanden, treeplanken/ sidepipes enz, kortom alles onder 1 dak, de volledige ontzorging voor de complete inrichting van uw bedrijfsauto.

Neem contact met ons op zodat wij uw wensen voor het inrichten van de bedrijfswagen kunnen vertalen in een gedetailleerde tekening en een vrijblijvende offerte.