Private lease

PRIVATE LEASE

Een gloednieuwe auto rijden zonder onverwachte kosten

 

Private lease is dé nieuwe manier van auto rijden. In plaats van de auto te kopen, least u deze privé voor een langere periode. Zo kunt u in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Dit resulteert in optimale financiële zekerheid.

In de maandkosten zitten namelijk ook alle afschrijvingskosten zoals belasting en verzekering, maar u hoeft ook niet meer om te kijken naar onderhoud en reparatie. Dat is onze zorg.

Hoe werkt het?

Wanneer u een auto leaset is hij niet van u. U huurt de auto. Het is een soort abonnement waarvoor u een vast bedrag per maand betaalt. Dit bedrag is inclusief veel voorkomende kosten. Zoals verzekeringen en wegenbelasting. Maar ook onderhoud en de meeste reparaties. Alleen brandstof, verkeersboetes en de wasstraat betaald u zelf.

Samenwerking

Als u via Autoservice van Batum een auto gaat private leasen gaat u een contract aan met Arval. Arval is in het bezit van het Keurmerk Private Lease. ­Het keurmerk is in een samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld en staat voor veiligheid, verantwoord en vertrouwd leasen. U bent hiermee verzekerd van transparante voorwaarden en een duidelijk leasecontract.

Wat doet Autoservice Van Batum

Wij lichten het proces Private lease toe en beantwoorden vragen over auto gerelateerde zaken. Wilt u een private lease auto leasen, dan wordt de auto afgeleverd bij ons en kunt u bij ons terecht voor onderhoud.