Over-ons James Autoservice Van Batum

OVER ONS

Maak kennis met Autoservice Van Batum

 

James Autoservice Van Batum is een merkonafhankelijk autobedrijf. Wij bieden naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs.

Specialist in Mercedes Benz, BMW, Mini, Audi, Ford, VW, Campers en bestelwagens. Echter, alle merken zijn welkom!

Historie

James Autoservice Van Batum is opgericht in 1983 door Hans van Batum onder de naam Autobedrijf Hans van Batum, het bedrijf vestigde zich aan de Ambachtstraat in Beverwijk. In 1994 verhuisde het bedrijf naar de locatie aan de Wijkermeerweg.

Huidige eigenaar Michael van Vuuren startte zijn carrière, tijdens zijn studie, in 1989 bij Hans van Batum. In 1997 studeerde Michael af en ging aan de slag bij Ford Nederland. Hans en Michael verloren elkaar nooit uit het oog door hun gezamenlijke hobby, boten en zeilen. Michael had al die tijd de wens gehouden om voor zichzelf te starten en toen Hans graag een stap terug wilde doen was het tijd voor Michael om zijn droom waar te maken. In oktober 2017 nam Michael het roer over van Hans.

BOVAG

Wij zijn erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Netwerkpartners

Door zich in 2018 aan te sluiten bij het James Autoservice netwerk vond Autoservice van Batum een partner bij wie zij de vruchten kunnen plukken van de ondersteuning op het gebied van o.a. marketing, leasemogelijkheden en pechhulp.

Tevens zijn we (montage)partner van:

Benieuwd naar James Autoservice Van Batum? Bezoek ons bedrijf ook eens in Beverwijk. U bent van harte welkom!