Verhuur James Autoservice Van Batum

Auto of bus huren?

Zonder gedoe en voor een scherpe prijs! 

 

 

Bij James Autoservice van Batum in Beverwijk kunt u eenvoudig, snel en goedkoop een auto of bestelbus huren. Komt u uit Beverwijk, Assendelft, Castricum, Heemskerk, Velsen-Noord of Wijk aan Zee? Dan bent u bij Autohopper autoverhuur aan het juiste adres.

De no-nonsense autoverhuurder

Heeft u een kleine auto nodig om even op (zakelijk) bezoek te gaan of een ruime station of personenbus voor een vakantie, dan is Autohopper Van Batum Beverwijk de juiste autoverhuurder voor u. Ook verhuren wij een brede range van bestelbussen. Van een kleine bestelauto(3m3) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift (20m3) wat ideaal is voor een verhuizing. Dit tegen scherpe tarieven met goede en transparantie condities zonder addertjes onder het gras. Wilt u nog goedkoper een auto huren?  Dan kiest u onze bestickerde promo auto al voor € 25,- per dag. Dat noemen wij nou No-Nonsense!!

Goedkoop een bestelbus of verhuisbus huren in Beverwijk?

Heeft u goederen te vervoeren of gaat u verhuizen? Dan biedt Autohopper een ruim assortiment bestelbussen. Variërend met een inhoud van 3m3 (formaat Peugeot Partner) tot 20m3, (verhuiswagen met elektrische laadlift) wat ideaal is voor grote volumes of zware spullen.

Reserveer hier eenvoudig de gewenste auto of bus of neem contact met ons op.